Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 09:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 марта 2020, 10:12

Патрульні продовжують виявляти у громадян, ймовірно, наркотичні речовини

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, на вулиці Перемоги за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ. Водй легковика 46-річний місцевий житель. Спілкуючись з керманичем, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці, які не реагували на світло та порушення мови. Проїхати до медичного закладу для огляду лікарем-наркологом громадянин відмовився. Інспектори склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння). А під час поверхневої перевірки, виявили в останнього, подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну.

Близько 12-ї години, під час патрулювання по вулиці Київській, патрульні поліцейські звернули увагу на підозрілого чоловіка. Помітивши патрульних, молодик почав змінювати напрямок руху та помітно нервував.

Під час поверхневої перевірки, охоронці порядку виявили у громадянина пакетик з кристалічною речовиною, білого кольору, невідомого походження, зовні схожою на наркотичну, обіг якої може бути заборонений на території України.

Близько 15-ї години, під час патрулювання по вулиці Грушевського, інспектори помітили невідомого громадянина, який поводив себе підозріло. Відповідно до статті 34 ЗУ "Про Національну поліцію" провели поверхневу перевірку, під час якої виявили поліетиленові пакетики із застібками, в яких знаходились різнокольорові пігулки "капсули" невідомого походження, зовні схожі на такі, які можуть містити наркотичні речовини.

В усіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
Вилучені речі та речовини направлені на експертизу.

Нагадуємо, що санкція частини 1 статті 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...