Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 марта 2020, 12:39

Радомишльський район: на пожежі в приватному домоволодінні травмувалася людина

26 березня о 22:43 до радомишльських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Забілоччя, що на відстані біля 30 км. від райцентру.

На місці бійці ДСНС встановили, що через пізні виявлення та повідомлення вогонь вже встиг повністю охопити зазначений будинок та перекинутися на дах та другий поверх ще одного будинку.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби. Пожежу локалізовано о 00:36, о 06:10 – ліквідовано. Упродовж всього процесу гасіння рятувальники здійснили 11 підвозів води з річки, що неподалік. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яний будинок, а також дах, другий поверх та 15 кв. м перекриття між поверхами іншого будинку.

Крім того, стало відомо, що в дерев’яній оселі проживали мати з сином. Вони прокинулися вночі від сильного запаху диму. Вийшовши на двір, побачили, що горить дах їхнього будинку. Син одразу ж викликав рятувальників, а його матір повернулася всередину палаючої будівлі за документами. Вийшовши звідти, вона побачила, що в неї сильно обпечені руки. Її син відразу ж повіз до лікувального закладу.

До ліквідації загоряння залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...