Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:46
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 марта 2020, 12:40

У Коростишеві поліцейські викрили молодика у вчиненні грабежу

26 березня оперативники кримінальної поліції встановили причетність 23-річного жителя району до вуличного грабунку. Підозрюваний відібрав у перехожого вартісний двоколісник. Триває з’ясування усіх обставин.

За словами потерпілого, він знаходився біля магазину, коли до нього підійшов незнайомець та вирвав з рук велосипед. Чоловік навіть не встиг до кінця усвідомити, що відбулось, як грабіжник уже втік на двоколіснику.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Оперативники Коростишівського відділу поліції у ході проведення розшукових заходів запідозрили ймовірну причетність до злочину одного із жителів району. У ході подальшої перевірки ця інформація підтвердилась.

23-річний парубок раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності і цього разу теж не став заперечувати своєї вини. Крім того, чужий двоколісник вартістю 3 тисячі гривень у нього було вилучено за місцем проживання.

Відтак молодикові за скоєне може загрожувати відповідальність у вигляді від штрафу до 4 років ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...