Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 03:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 марта 2020, 13:02

Протягом минулої доби на території області виникло 39 пожеж в екосистемах

Протягом минулої доби на території області виникло 39 пожеж в екосистемах, з них: загоряння сухої трави – 35, на торфополях – 1 та 3 – в лісових масивах. Вогнем заподіяно шкоди навколишньому середовищу на загальній площі майже 75 гектарів.

Вже 494 пожежі на відкритих територіях виникло в області впродовж цього року. Більшість випадків зафіксовано саме з початку березня. Найчастіше така негативна тенденція спостерігається саме тоді, коли громадяни починають спалювати сміття та минулорічну суху траву на присадибних ділянках, на полях.

Тому управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки, а саме: не спалювати суху траву та сміття, не використовувати відкритий вогонь поблизу житлових будинків й господарських споруд, не кидати недопалки цигарок у траву та на узбіччя доріг!
Погода, Новости, загрузка...