Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:25
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 марта 2020, 15:47

Житомирський район: вогнеборцями ліквідовано пожежі в двох житлових будинках

30 березня о 15:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Кодня Житомирського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які побачили палаючий дім.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах житлового будинку. Близько години знадобилось бійцям ДСНС для ліквідації загоряння. Оселю вдалося врятувати від повного знищення, проте покрівля згоріла по всій площі будинку.

Цього ж дня о 22:01 надійшло повідомлення про загоряння ще одного дому. Надзвичайна подія сталась у с. Нова Рудня того ж району. Вечері, зі слів селян, в оселі відпочивали чоловіки, розпиваючи алкогольні напої. Вони розтопили піч у житлі. Через деякий час побачили, що горить ковдра, але не звернули на це увагу. Чоловіки залишили дім лише після того, як вогонь почав розповсюджуватись помешканням.

Коли селяни сповістили про загоряння рятувальників, то дім уже практично увесь був охоплений полум’ям. Силами бійців ДСНС о 23:30 пожежу локалізовано, а о 02:40 ліквідовано. Тривалий час рятувальникам знадобився для розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій та проливання їх водою. Також рятувальники не допустили перекидання полум’я на господарчу будівлю, що за метрів шість від осередку займання, і в якій був кінь.

Внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. В обох випадках до гасіння загорянь залучалось по два відділення вогнеборців для підвозу води. Причини пожеж наразі встановлюють фахівці.
Погода, Новости, загрузка...