Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 апреля 2020, 13:03

Бердичівський район: вогнеборці ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння

31 березня о 13:20 до бердичівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Старий Солотвин, що за 20 км від районного центру.

По прибуттю за вказаною адресою бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться всередині будівлі цегляного гаража та вогнем охоплений автомобіль Fiat Doblo. Пожежа встигла розповсюдитися по всій площі гаража та перекинулася на дах розташованої поруч глиняної господарської будівлі.

Зусиллями рятувальників о 13:52 пожежу локалізовано та о 16:23 – ліквідовано. Вогнем знищено автомобіль, дах та майно всередині гаражу, а також покрівлю господарської будівлі. Проте вогнеборцям вдалося запобігти поширенню вогню на приватний житловий будинок та сусідський піднавіс, що розташовані поруч.

До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – коротке замикання в електропроводці автівки.

До того ж, сьогодні вночі, о 04:30, коростенські рятувальники ліквідували загоряння легковика Honda Civic, що зайнявся на одній із вулиць районного центру. Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль. Загиблих та травмованих не має.

Наразі остаточні обставини обох надзвичайних подій встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...