Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 апреля 2020, 15:41

Управління ДСНС України у Житомирській області закликає до відповідальності. НЕ пали сухої трави

Управління ДСНС України у Житомирській області інформує про пожежі, що сталися в екосистемі 31.03.2020. 31 березня о 13:20 до бердичівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с.Старий Солотвин, що за 20 км від районного центру.

31 березня о 18:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави в с.Макалевичі Радомишльського району. Про це рятувальників сповістили селяни, до чиїх осель підбиралося полум’я.

Фахівці ДСНС вкотре закликають громадян не спалювати суху рослинність та сміття на прибудинкових та відкритих територіях! Такі пожежу набувають великих масштабів, особливо у вітряну погоду. Для їх ліквідації необхідно залучати багато сил та засобів. А якщо загоряння стаються на торфополях, їх необхідно в рази більше. Адже щоб загасити 1 кв.м торфу вогнеборці виливають мінімум 10 тонн води. Будьте відповідальні та не завдавайте шкоди довкіллю!
Погода, Новости, загрузка...