Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 20:55
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 апреля 2020, 16:32

Житомирщина: В ніч проти 07 квітня на кордоні буде введено додаткові обмеження

Інформуємо, що у відповідності до постанов та розпоряджень Уряду, щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на кордоні з Білоруссю, в межах ділянки відповідальності Житомирського прикордонного загону, з 00 год. 00 хв. 07 квітня окрім запроваджених правил вводяться додаткові обмеження:
- тимчасово закривається міждержавний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Вільча» розташований в Поліському районі Київської області;
- тимчасово припиняється пішохідне сполучення для всіх категорій громадян в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі» розташованому в Овруцькому районі Житомирської області.
Нагадуємо, що з 16 березня на Житомирщині тимчасово закрито міждержавний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Майдан-Копищанський», що знаходиться в Олевському районі.

Тобто в межах Київської та Житомирської областей діятиме лише пункт пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі», який є одним з 19 пунктів пропуску, де можна перетнути державний кордон України власним автотранспортом.

Відмітимо, що у зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення немає.

Просимо громадян врахувати зазначену інформацію під час перетину кордону та з розумінням ставитись до проведених заходів!
Погода, Новости, загрузка...