Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 апреля 2020, 16:50

На Житомирщині парубок сокирою порубав власних батьків

5 квітня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію двох жителів с. Таборів з травмами різного ступеня тяжкості. За підозрою у їх нанесенні працівники Баранівського відділення затримали 20-річного сина потерпілих. Триває встановлення усіх обставин.

Безпосередньо у селі поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що у будинку, де розгортались події, проживає подружжя та двоє синів. Тієї ночі вдома був старший з них. Близько півночі 5 квітня він викликав екстрену медичну допомогу для травмованих батьків.

Під час перевірки обставин події, поліцейські попередньо встановили, що між рідними виник конфлікт на побутовому грунті. У розпалі емоцій від звинувачень, що лунали на його адресу, син схопився за сокиру.

У результаті у батька діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, а у матері – травму ока. Обох госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. 6 квітня 41-річний чоловік від отриманих ушкоджень помер.

- Усі обставини події, зафіксовані на місці, вказують на причетність хлопця до неї, хоча спочатку він стверджував протилежне. Мовляв, коли повернувся додому, то застав батьків у такому стані. Однак під впливом зібраних доказів та, заплутавшись у власних словах, парубок таки розповів, що відбулось, - прокоментував начальник Баранівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Нині поліцейські перевіряють отриману інформацію у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відповідно до законодавства за подібні дії визначено покарання у вигляді позбвлення волі на термін від 7 до 10 років.
Погода, Новости, загрузка...