Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 апреля 2020, 19:36

Житомирян попереджають про небезпеку

За прогнозами Житомирського обласного центру з гідрометеорології 7-9 квітня у Житомирі та області очікується висока пожежна небезпека (4 класу).

7 квітня стовпчики термометрів піднімуться до + 13 - +18°, а 8 - 9 квітня до 15 - 20° тепла. Малохмарно, без опадів.

Високі температурні показники та посушлива погода сприяють тому, що значно збільшується кількість пожеж в природних екосистемах. Зазвичай. причинами масштабних пожеж на відкритих територіях є наслідки людської легковажності. Тому, зважаючи на погодні умови, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає мешканців області бути вкрай обережними, дотримуватися правил пожежної безпеки та не спалювати суху траву. А ще пам'ятати, що кинутий недопалок чи незагашений сірник може спричинити пожежу!
Погода, Новости, загрузка...