Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 ноября 2011, 10:37

Рудченко став на бік колективу центральної районної лікарні Коростишев

Під час зустрічі, на яку зібралось понад 100 осіб, представники колективу та профспілкової організації лікарні попросили
Нещодавно народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Народної Партії Микола Рудченко зустрівся з колективом центральної районної лікарні м.Коростишев, що на Житомирщині.

Під час зустрічі, на яку зібралось понад 100 осіб, представники колективу та профспілкової організації лікарні попросили народного депутата посприяти у встановленні справедливості: «Нехай дадуть нам спокійно працювати під керівництвом головного лікаря Сергія Бондарчука».

Лікарі висловили своє занепокоєння ситуацією, яка склалася в районі: «Чому на території Коростишівського району перестала діяти Конституція, чому зайди керують районом ззовні, а рада і адміністрація ігнорує думку колективу і не бажає з ним зустрічатись?».

Зустріч із парламентарієм ініціювали медпрацівники, а свідченням того, що люди налаштовані категорично і доведені до відчаю у відстоюванні своїх трудових і громадянських прав, стало те, що зала ледве вмістила бажаючих висловитись. Працівники лікарні в один голос благали депутата «допомогти відновити в районі законність і дати їм спокійно працювати в рамках чинного законодавства». За їхньою інформацією, нині склалась критична ситуація з виплатою зарплати, з жовтня лікарня працює без ліцензії, а звільнений без урахування думки колективу і поновлений на посаді судом головний лікар Коростишівської ЦРЛ Сергій Бондарчук не може виконувати у відповідний спосіб функції керівника, зокрема й щодо виплати зарплати, через те, що виконувачка обов’язків головного лікаря відмовляється повертати печатку закладу.

Сергій Бондарчук зазначив, що за посаду не тримається і якщо буде на те воля колективу, він піде. Однак одностайність людей лише утвердила в думці, що іншого керівника вони визнавати не хочуть.

Вислухавши працівників та ветеранів охорони здоров’я, представника від райдержадміністрації Ігоря Джамана та керівника профспілки працівників охорони здоров’я, Микола Рудченко запевнив, що він на боці більшості працівників закладу і обов’язково буде домагатися правової оцінки даного інциденту. Уже в понеділок він направив ряд звернень до відповідних інстанцій, про результативність яких обов’язково буде поінформовано громадськість району.

Також у Коростишеві депутат зустрівся з колективом райспоживспілки, де ряд осіб попередньо висловили бажання вступити до лав Народної Партії.

У своєму зверненні до присутніх на зустрічі, у якій узяв участь і мер міста Коростишева, голова районної організації Народної Партії Микола Чиколай, депутат високо оцінив роботу працівників колективу та багаторічне мудре керівництво його очільника Миколи Невісевича. Подякував за збережену інфраструктуру та високу якість послуг, які колектив надає споживачам, займаючи високі сходинки в обласному рейтингу, та в урочистій атмосфері вручив партійні квитки.
Варто зазначити, що під час кожної із зустрічей, які проводить на місцях Микола Рудченко, люди висловлюють бажання приєднатися до Народної Партії.

Приміром, нещодавно у двох селах Радомишльського району в партію вступило 75 осіб. На даний час велика партійна родина народників, як називає політичну силу на Житомирщині Микола Миколайович, нараховує майже 28 тисяч партійців. «Якщо раніше до людей потрібно було йти, переконувати, що в Народній Партії гуртуються порядні відповідальні люди, то нині переконувати когось у цьому не потрібно, люди самі просять прийняти їх у партію», - зазначив М.Рудченко.
Погода, Новости, загрузка...