Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 апреля 2020, 11:13

У Хорошівському районі двом квартирним крадіям повідомили про підозру у скоєнні злочину

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом викрадення майна із заміського будинку державного службовця, що сталося у Хорошівському районі.

Наразі злочин розкрито та встановлено, що до крадіжки причетні троє жителів сусіднього – Черняхівського району, віком 20, 25 та 30 років.
Двом особам, за погодженням із процесуальним прокурором, повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена групоб осіб, з проникненням в житло).

Дії третього спільника кваліфіковані за ч. 3 ст. 185 та ч. 1 ст 262 (викрадення вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України. Однак, у зв’язку із неможливістю встановлення його місцезнаходження, 21.04.2020 особу оголошено у розшук.

За версією слідства, троє осіб у ніч з 11 на 12 квітня цього року, з метою власної наживи, пошкодивши металопластикове вікно, проникли до заміського будинку в с. Губенкове Хорошівського району, звідки викрали особисті речі потерпілого – нагородну зброю – вогнепальний пістолет марки Форд-14 ТП та бойові патрони до нього, побутову техніку, господарські інструменти.

Більшість викраденого майна зловмисники збули, а частину заховали. Досудове розслідування проводить Хорошівське відділення поліції.
Погода, Новости, загрузка...