Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 апреля 2020, 08:15

У Брусилівському районі взяли під варту чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві цивільної дружини

Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою чоловіку, підозрюваному у скоєнні умисного вбивства, що сталося у Брусилівському районі.

Ухвалою Брусилівського районного суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.

Судовим слідством установлено, що житель одного із сіл Брусилівського району, не працююючий, раніше судимий, під час суперечки, що виникла на грунті ревнощів після спільного вживання спиртних напоїв, завдав своїй цивільній дружині численних ударів. Унаслідок отриманих побоїв жінка втратила свідомість, та, не прийшовши до тями, померла.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) проводить Брусилівське відділення поліції.

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Погода, Новости, загрузка...