Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 12:58
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 апреля 2020, 12:11

Попільнянські поліцейські викрили місцевого жителя у крадіжці з будинку

Правоохоронці встановили причетність 41-річного жителя районного центру до викрадення ґаджетів та побутової техніки з приватного будинку. У чоловіка вилучено чуже майно, триває досудове розслідування.

21 квітня до Попільнянського відділення поліції звернулась 63-річна жителька району із повідомленням про крадіжку з оселі її брата. За словами жінки, з будинку зникли мобільний телефон, планшет та кухонний блендер. А у крадіжці вона підозрює місцевого жителя.

У ході проведених заходів поліцейські з’ясували, що кількома днями раніше житель смт Попільні вирішив навідатися до свого тяжкохворого 50-річного товариша. Зайшовши до відчиненого будинку, чоловік виявив померлого господаря. Тож він повідомив про це рідних покійного, однак, не дочекавшись їх…, викрав з будинку майно.

Поліцейські вилучили за місцем проживання 41-річного чоловіка усі викрадені речі. Він визнав свою провину. Нині триває встановлення всіх обставин події.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України таке правопорушення карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...