Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 апреля 2020, 11:56

На Житомирщині понад 80 тис. земельних ділянок зареєстровано онлайн

Від початку запровадження електронної послуги з онлайнреєстрації земельних ділянок інженери-землевпорядники подали до структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області 97 261 заяву, що сформовано за допомогою онлайнсервісу. За результатами їх розгляду фахівці зареєстрували у Державному земельному кадастрі 80 554 земельні ділянки.

Найбільше наділів зареєстровано за допомогою електронного сервісу у Новоград-Волинському (9 756), Олевському (6 083) та Ємільчинському (5 940) районах Житомирської області.

Реєстрація земельних ділянок здійснюється за заявами сертифікованих інженерів-землевпорядників, сформованими за допомогою онлайн-сервісу e.land.gov.ua. Такий сервіс заощаджує час громадян та усуває будь-які корупційні ризики при реєстрації земельної ділянки.
Погода, Новости, загрузка...