Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:46
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 апреля 2020, 16:43

"Тойота" за тисячу доларів та заблокована банківська картка - поліція Житомирщини застерігає від шахрайств

Минулої доби до поліції звернулись двоє жителів області із повідомленнями про ошуканства. Загалом їх втрати склали понад 35 тисяч гривень. Нині правоохоронці встановлюють причетних до кримінальних діянь осіб у рамках розпочатих розслідувань.

22 квітня до Андрушівського відділення поліції звернулася 59-річна жителька району. Жінка розповіла, що 20 квітня на одному із популярних сайтів прочитала оголошення про продаж автомобіля «Toyota» та вирішила його придбати. Через кілька годин заявниця зустрілася з продавцем та купила транспортний засіб. І лише вдома жінка помітила, що техпаспорт автомобіля підроблений. Мобільний номер продавця на той момент уже був вимкнений. Відтак жінка втратила понад 32 тисяч гривень, про що й заявила до поліції.

67-річний житомирянин минулої доби розповів поліцейським про розмову нібито з банківським працівником, після якої з його рахунку зникли 2,5 тисячі гривень. За словами пенсіонера, на його мобільний прийшло СМС-повідомлення про блокування банківської картки. Коли чоловік зателефонував на номер адресата, незнайома жінка, яка назвалася працівником безпеки банку, затребувала конфіденційну інформацію. Чоловік, не запідозривши лихого, розповів особисті відомості.

Нині поліцейські за вказаними фактами розпочали досудові розслідування за ст. 190 (Шахрайство) КК України. Слідчі відділків поліції з’ясовують усі обставини подій та осіб, причетних до них.
Погода, Новости, загрузка...