Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 апреля 2020, 12:30

Під Житомиром поліцейські вилучили у водія автомобіля зброю та наркотики

Уранці 28 квітня правоохоронці сектору реагування патрульної поліції Житомирського районного відділення поблизу села Зарічан зупинили автомобіль за порушення водієм Правил дорожнього руху. Із салону під час огляду вилучили наркотичні засоби та зброю. Триває слідство.

Попередньо встановлено, що 28 квітня близько 8:55 на виїзді з м. Житомира поліцейські зупинили автомобіль марки «Renault TRAFIC», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Під час перевірки документів керманича правоохоронці помітили на передньому сидіння автомобіля поліетиленовий згорток із подрібненою рослинною сировиною. Попередньо, це марихуана.

За таких обставин поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Житомирського районного відділення поліції. Під час подальшого огляду автомобіля було виявлено ще й предмет, зовні подібний до револьвера з 4-ма патронами.

Зброю та наркотичні речовини правоохоронці вилучили для подальшого скерування на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відомості за подією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. У рамках кримінального провадження з’ясовується походження вилученого.
Погода, Новости, загрузка...