Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 апреля 2020, 17:24

За два дні піротехніки знищили шість боєприпасів, серед яких дві 100-кілограмові бомби

30 квітня піротехніки Управління ДСНС Житомирщини знищили дві авіабомби та артснаряд часів минулих війн, виявлені у Радомишльському районі. Зокрема, обидві бомби напередодні викопала група пошуковців на околиці села Негребівка. Шукаючи решти солдат, неподалік осель місцевих мешканців, вони натрапили на 100-кілограмову фугасну авіаційну бомбу. Метрів за 30 розкопали ще одну. Пошуковці одразу сповістили про боєприпаси місцевим рятувальникам.

А в селі Заболоть місцева жителька знайшла 76-міліметровий артилерійський снаряд під час посадки городини.

Окрім цього, вчора фахівці ДСНС знищили 2 мінометні міни та 1 артснаряд виявлені громадянами у Малинському районі.

Шановні громадяни! Фахівці ДСНС нагадують, якщо ви розкопали вибухонебезпечний предмет, одразу припиніть усі роботи в його районі. Відведіть людей, які знаходяться поруч, на безпечну відстань (не менше 100 м) та зателефонуйте рятувальникам або поліцейським. Ні в якому разі не паліть та не використовуйте поруч відкритий вогонь. Позначте небезпечне місце добре видимим орієнтиром (палицями, мотузкою, гілками чи шматками матерії тощо) і чекайте приїзду фахівців.
Погода, Новости, загрузка...