Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 мая 2020, 08:08

У Житомирському районі дільничний офіцер викрив молодиків у крадіжці кришок каналізаційних люків

28 квітня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Городищі з фермерського господарства викрадені 2 металеві кришки каналізаційних люків, 2 бетоні плити та металобрухт. Поліцейські швидко встановили причетних до правопорушення Розпочато кримінальне провадження.

На місці події у ситуації розбирався дільничний офіцер Житомирського відділення. Після спілкування із заявником поліцейський провів першочергові заходи для з’ясування обставин. У ході подвірного обходу у селі на подвір’ї одного з домоволодінь правоохоронець і виявив схоже на викрадене майно. Як з’ясувалося, в обійсті проживали двоє братів віком 22 та 20 років.

Під час спілкування з поліцейським молодики зізналися у крадіжці і пояснили, що метал мали намір здати у якості металобрухту, а бетонні плити збирались використати для власних потреб.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Парубків перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень.

Законодавством визначено, що таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...