Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:38
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 мая 2020, 13:40

Поліція Житомирщини інформує: події з 27 квітня по 3 травня в цифрах

Упродовж минулого тижня до підрозділів поліції регіону надійшло 4 235 повідомлень про події, 273 із них - кримінального характеру. У 145 випадках правоохоронці вже встановили причетних осіб.

Серед розкритих злочинів: тяжкі тілесні ушкодження, грабежі, крадіжки, факти нелегального поводження зі зброєю та наркотичними засобами тощо.

За вказаний період до відділів та відділень поліції Житомирщини надійшли звернення з приводу встановлення місцезнаходження 9 дітей. Усіх їх правоохоронці відшукали та повернули додому.

На автошляхах Житомирщини сталися 96 дорожньо-транспортних пригод, 19 з них - із потерпілими. Унаслідок вказаних ДТП травми отримали 22 людини, ще 1 - загинула.
Погода, Новости, загрузка...