Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 19:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 мая 2020, 14:57

Чуднівський район: знищено 2 артснаряди часів минулих війн

4 травня група піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Житомирській області знищила 2 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Обидві знахідки виявлено на території Чуднівського району.

Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов із смт Іванопіль. Випасаючи худобу, селянин помітив на березі водойми підозрілий металевий предмет. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн.

Ідентичний артснаряд виявлено і в с. Суслівка. Там чоловік знайшов його на території власного обійстя, біля господарчої будівлі.

Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.
Погода, Новости, загрузка...