Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 мая 2020, 21:14

Піротехніки області знищили дев’ять вибухонебезпечних предметів часів минулих війн

6 травня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС України в області знищено дев’ять вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, виявлених напередодні поблизу сіл Розтяжин та Жупанівка Коростенського району.

У першому випадку місцеві жителі натрапили на вибухонебезпечні предмети під час проведення земляних робіт на власній присадибній ділянці. Прибулі за викликом фахівці ДСНС ідентифікували знахідки як 5 артснарядів різного калібру.

А на полі, що поблизу с. Жупанівка, селяни виявили 2 мінометні міни та 2 артснаряди також під час проведення земляних робіт.

Нагадуємо: при виявленні невідомих залізних предметів, схожих на боєприпаси, в жодному разі не торкайтеся їх, а звертайтеся за номерами екстрених служб «101» або «102».
Погода, Новости, загрузка...