Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 мая 2020, 12:59

У Хорошівському районі п’яний водій трактора погрожував патрульним поліції

Коростишівською місцевою прокуратурою, за результатами досудового розслідування, затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом погроз насильством працівникам поліції при виконанні ними своїх службових обов’язків.

Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 345 КК України скеровано до суду для розгляду по суті. Подія сталася у березні цього року, у с. Топорище Хорошівського району, близько другої години ночі.

За даними слідства, 49-річний місцевий житель, рухаючись на тракторі сільською вулицею, порушив правила дорожнього руху. Зупинивши порушника, патрульні поліції з’ясували, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим розпочали складання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп'яніння).

Однак водій, не погоджуючись із діями правоохоронців, з метою перешкоджання виконанню патрульними поліції службових обов’язків, вимагаючи повернення водійського посвідчення, в присутності інших осіб, тримаючи у руках за спиною мачете, погрожував насильством патрульним поліції, поводив себе брутально, чинив активну фізичну протидію, ображав честь та гідність працівників поліції нецензурною лайкою.

Справу розглядатиме Володарсько-Волинський районний суд. Публічне обвинувачення здійснюватиме Коростишівська місцева прокуратура.
Погода, Новости, загрузка...