Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 мая 2020, 13:03

Чуднівські поліцейські розслідують обставини травмування 20-річного парубка

10 травня в с. Красносілці Чуднівського району конфлікт між знайомими, що супроводжувався вживанням алкоголю, закінчився сутичкою. Тож нині один з парубків у лікарні, а інший – дає свідчення у поліції. Відкрито кримінальне провадження.

Уночі до поліції надійшло повідомлення з Чуднівської лікарні про госпіталізацію 23-річного молодика з ножовим пораненням грудної клітини.

В обставинах події розбирались працівники слідчо-оперативної групи Чуднівського відділення поліції. Так, правоохоронці встановили, що увечері на одній з вулиць села, поблизу магазину, група молоді розважались та вживали спиртне. В якийсь з моментів між кількома з них виник раптовий конфлікт. Суперечка швидко перейшла у сутичку, а один з опонентів дістав ножа.

Поліцейські встановили усіх учасників події, провели огляд місця та опитали очевидців.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Законодавством за такі дії визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...