Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:15
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 мая 2020, 09:24

На Житомирщині взяли під варту чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві 80-річної матері

Коростишівською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва, забезпечено участь у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваній у скоєнні умисного вбивства, що сталося у Брусилові.

За результатом розгляду, ухвалою Брусилівського районного суду особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.

Трагічна подія сталася 28.04.2020 у смт Брусилів, вночі, близько 03.00 год.

За даними слідства, місцевий житель, 1973 року народження, не працює, будучи у стані алкогольного сп’яніння, умисно втопив свою 80-річну матір. Зокрема, перебуваючи у помешканні, підійшов до літньої жінки, що була на ліжку у безпорадному стані у зв’язку з віком і станом здоров’я, та, взявши її на руки, відніс до річки і кинув у воду. Тіло потерпілої було знайдено неподалік будинку у річці Здвиж.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).
Досудове розслідування проводить Брусилівське відділення поліції.

Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура. Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Погода, Новости, загрузка...