Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 мая 2020, 09:00

На Романівщині поліцейські розшукали крадія мопеда

Уночі 11 травня у жителя району викрали мопед. Чоловік одразу звернувся до поліції, а вже за кілька годин правоохоронці встановили причетного до злодіяння та вилучили викрадений двоколісник.

До Романівського відділення поліції близько 1:40 зателефонував 58-річний житель смт Мирополя із повідомленням про викрадення його мопеда Delta. Чоловік розповів, що лишив двоколісний транспортний засіб на вулиці поблизу будинку, де гостював, а коли зібрався додому - виявив його зникнення.

Поліцейські розпочали низку першочергових заходів для встановлення причетних до правопорушення. Для цього оглянули вулиці селищі, прилеглі до місця події. Також розпочали перевірку осіб, які раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронців.

У результаті встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 24-річний житель сусіднього села, що на Хмельниччині. Поліцейські застали чоловіка за місцем проживання. Він у цей час розбирав викрадений двоколісник на запчастини. Поліцейські вилучили чуже майно.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин події. Статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України такі дії караються штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 3 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...