Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 мая 2020, 12:34

На Житомирщині затримали вантажівку з деревиною та підробленими документами

14 травня, о 1-й годині 45 хвилин, під час несення служби на автодорозі "Київ — Чоп", за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль ЗІЛ з напівпричепом.

В ході перевірки документів водія та товаротранспортної накладної, патрульні помітили, що у документах зазначено іншу кількість колод, а також виявили, що інформація на бирках щодо діаметру деревини не співпадає з фактичною.

Надалі ж, під час перевірки документів напівпричепу, патрульні встановили, що номер кузова нанесено нерівномірно, а також не чітко, що може свідчити про його підробку.

Для подальших процесуальних дій на місце зупинки транспортного засобу патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи.
Погода, Новости, загрузка...