Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 мая 2020, 12:51

Новоград-Волинський: вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

13 травня о 23:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у м. Новоград-Волинський. Про це рятувальників сповістили господарі оселі. Того дня вони відпочивали у парній кімнаті, облаштованій всередині будинку. Після цього пішли спати. Вночі жінка відчула їдкий запах диму і виявила загоряння між комином та перекриттям.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що горить дах будинку, загальна площа якого 100 кв. м. Через сильні пориви вітру вогонь міг перекинутись на сусідні будівлі. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів.

Силами бійців ДСНС о 23:50 пожежу локалізовано, а о 03:00 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 30 кв. м покрівлі та перекриття і ще 50 – пошкодити.

Загалом до ліквідації пожежі залучалось 10 чоловік особового складу на 2 автоцистернах. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димового каналу.
Погода, Новости, загрузка...