Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 14:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 мая 2020, 15:34

Малинський район: рятувальники знищили шість боєприпасів, знайдені біля водойми, на городі та в лісі

14 травня піротехніки Управління ДСНС Житомирщини знищили 6 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, виявлені у трьох населених пунктах Малинського району.

Зокрема, в с. Пристанційне громадяни помітили боєприпас, коли проходили поблизу місцевого ставка. Фахівці ДСНС, яких викликали очевидці, ідентифікували його як артилерійський снаряд калібром 76 мм.

Ще три аналогічні вибухонебезпечні предмети під час земляних робіт викопали у себе на городі жителі Стримівщині. А в селі Горинь люди знайшли такий же снаряд та мінометну міну у лісі.

Рятувальники Житомирщини нагадують: якщо ви знайшли підозрілий предмет, ні в якому разі не чіпайте його. Одразу повідомте за номером «101» або «102». Лише професійні піротехніки знають як знешкодити боєприпас. Саме тому пересічному громадянину не слід випробовувати свою вдачу!
Погода, Новости, загрузка...