Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 мая 2020, 21:56

Житомирські вогнеборці ліквідували загоряння трьох гаражів

15 травня о 15:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння декількох господарчих будівель в с. Гамарня Малинського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено будівлі двох дерев’яних гаражів, що розташовані впритул один до одного. До того ж, існувала реальна загроза подальшого розповсюдження пожежі ще на три гаражі, які розміщені по обидва боки від перших двох. Зусиллями рятувальників о 16:13 пожежу було локалізовано та о 18:20 – ліквідовано. Вогнем знищено два дерев’яні гаражі, автомобіль Ford Transit, що знаходився в одному з них, а також два мопеди, три велосипеди та речі домашнього вжитку з іншого гаража. Завдяки оперативним діям фахівців ДСНС вдалося врятувати від повного знищення вогнем двоповерховий цегляний гараж, в якого знищено дах та пошкоджено стіну. А також вдалося відбити вогонь від ще двох гаражів, які залишилися повністю неушкодженими. Загиблих та травмованих не має.

До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Наразі причина пожежі та її остаточні обставини встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...