Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 мая 2020, 00:02

У Житомирському районі не розминулися ВАЗ та мотоцикл

Унаслідок ДТП, що сталась опівночі 17 травня у с. Скоморохах, травми отримав водій двоколісника. Нині триває встановлення всіх обставин події.

Попередньо, близько 00:10 водій автомобіля ВАЗ-2106, 21-річний житель Житомирського району, рухаючись вулицею села, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 21-річного жителя смт Озерного.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений до житомирської міської лікарні для надання допомоги.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.
Погода, Новости, загрузка...