Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 мая 2020, 07:38

У Коростишеві від коронавірусу помер 54-річний чоловік

У Коростишеві зареєстрували перший випадок смерті від COVID-19. 54-річного чоловіка госпіталізували 12 травня, його стан був стабільно важким. 20 травня чоловік помер. Це 13 випадок смерті від коронавірусу на Житомирщині.

На своїй сторінці у мережі Facebook голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко повідомив, що 54-річний коростишівчанин помер 20 травня близько 8 години ранку внаслідок ускладнень від COVID-19. Зі слів Віталія Бунечка, чоловік звернувся до сімейного лікаря 7 травня. З цього ж дня перебував на самоізоляції та під постійним спостереженням лікаря. Через погіршення стану здоров'я 12 травня його госпіталізували до Коростишівської районної лікарні. Діагноз "COVID-19" чоловіку поставили 14 травня. До сьогодні, 20 травня, стан його здоров'я оцінювався як стабільно тяжкий. Пацієнт дихав самостійно за допомогою кисневої маски. Близько 7 години ранку його самопочуття різко погіршилося. Близько 8 години ранку чоловік помер.

Це 13 випадок смерті від коронавірусу на Житомирщині.
Погода, Новости, загрузка...