Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 мая 2020, 15:31

Житомирська область: вогнеборці погасили загоряння тюків соломи

20 травня о 14:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння на відкритій території соломи у смт Попільня. Про це рятувальників сповістили селяни, які побачили з вікна оселі густий стовп диму. По прибуттю чергового караулу вогнебоців до місця виклику було встановлено, що горить солома у тюках. Через сильні пориви вітру вогонь швидко розповсюджувався. Силами бійців ДСНС о 15:00 пожежу локалізовано, а о 15:19 ліквідовано.

Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 400 кг соломи. У кількох метрах від осередку займання знаходились господарська будівля та дім, проте подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 3 чоловіки особового складу на 1 пожежному автомобілі. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем. Напередодні дітвора господарів бавилась біля тюків.
Погода, Новости, загрузка...