Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2020, 09:10

Тримання під вартою - підозрюваному у вбивстві 7 осіб на Житомирщині застосовано запобіжний захід

Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира 23 травня 2020 року до підозрюваного у вбивстві 7 осіб на Житомирщині застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Прокуратурою Житомирської області, у межах процесуального керівництва, забезпечено участь у розгляді клопотання.

За даними слідства, 22 травня 2020 року на березі водойми, неподалік села Новоселиця Попільнянського району, між орендарем ставу та його знайомими виник конфлікт. Під час конфлікту орендар ставка із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік, серед яких - колишні учасники Операції об’єднаних сил, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.

Нагадаємо, напередодні, за погодженням із процесуальним прокурором, орендареві водойми повідомлено про підозру в умисному вбивстві двох або більше осіб (п.1 ч.2 ст. 115 КК України).

Наразі тривають слідчі дії, підозрюваного допитано про обставини виникнення конфлікту та причини застосування ним зброї. Органом досудового розслідування перевіряється озвучена ним версія.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в області. Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі Офісу Генерального прокурора.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...