Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:56
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 мая 2020, 17:17

Романівський район: фахівці ДСНС знищили три артснаряди часів минулих війн

26 травня піротехніки Управління ДСНС Житомирщини знищили три артилерійські снаряди часів минулих війн. Зокрема, перше повідомлення про виявлення боєприпасів до рятувальників надійшло із с. Паволочка Романівського району.

З’ясувалося, що місцева мешканка гнала на пасовище корів. В метрах 100 від будинків, у ямі на полі, жінка побачила два вибухонебезпечні предмети. Рятувальники, які прибули на місце виклику, ідентифікували їх як артилерійські снаряди калібром 76 мм. Припускають, що їх викопали і залишили шукачі металу, адже на полі було багато таких заглиблень.

Ще один аналогічний боєприпас на пеньку у лісі за межами селища Романів виявили лісівники, під час обкошування території.

Шановні громадяни! Рятувальники Житомирщини нагадують: якщо ви знайшли підозрілий предмет, ні в якому разі не чіпайте його. Одразу повідомте за номерами екстрених служб «101» або «102».
Погода, Новости, загрузка...