Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июня 2020, 09:25

На Житомирщині водія, який п’яним накинувся із кулаками на патрульного, судитимуть за кримінальний злочин

За процесуального керівництва Новоград-Волинської прокуратури слідчими поліції закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, обвинуваченого у скоєнні насильства над працівником правоохоронного органу.

Наразі процесуальним прокурором затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 345 КК України.
Подія сталася наприкінці квітня цього року неподалік с. Анета Новоград-Волинського району.
За даними слідства, місцевий житель, 1973 року народження, пенсіонер правоохоронних органів, у темну пору доби, близько 23.00 год рухався по трасі на власному автомобілі без увімкненого ближнього світла фар.

Коли ж патрульні поліцейські зупинили порушника, та, помітивши за зовнішніми ознаками, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, запропонували йому пройти тест на вміст алкоголю, чоловік накинувся на них з кулаками.

Дії екс-правоохоронця кваліфікували за відповідною кримінальною статтею.

Крім цього, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, яке все ж таки підтвердив проведений тест, стосовно водія складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. Наразі постановою суду водія визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення та оштрафовано на суму 10200 грн і позбавлено прав керування автомобілем строком на один рік.

Справу розглядатиме Новоград-Волинський міськрайонний суд. Публічне обвинувачення здійснюватиме Новоград-Волинська місцева прокуратура.
Погода, Новости, загрузка...