Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июня 2020, 11:15

Попільнянський район: вогнеборці ліквідували загоряння господарської будівлі

2 червня о 06:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарської будівлі в с. Андрушки Попільнянського району. Займання виявили селяни, які пораючись по господарству на власному подвір’ї, побачили густий дим.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що горить покрівля будівлі по всій площі – 180 кв. м. Через швидке розповсюдження полум’я було прийнято рішення залучити працівників Попільнянського РЕМу для знеструмлення високовольтної лінії, що проходить на відстані 2 м від будівлі.

Силами бійців ДСНС о 06:55 пожежу локалізовано, а о 09:50 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю та перекриття і пошкодити майно в приміщенні.

Причину пожежі встановлюють фахівці.
Погода, Новости, загрузка...