Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июня 2020, 11:46

На Житомирщині продовжують виявляти небезпечні знахідки

2 червня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області знищено 2 артснаряди часів минулої війни. Застарілі боєприпаси були виявлені напередодні в селах Любарського району.

Цього ж дня у Новоград-Волинському районі знайдено гранату Ф-1 та протитанкову міну, які будуть знищені піротехніками сьогодні, 3 червня.

Зважаючи на щоденні повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів на території області, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає громадян бути вкрай обережними. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про небезпечну знахідку терміново повідомте місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".
Погода, Новости, загрузка...