Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 июня 2020, 08:03

На Житомирщині поліцейський спровокував ДТП, в якій загинуло четверо людей

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння дорожньо-транспортної події, що призвела до загибелі чотирьох осіб в Овруцькому районі (ч. 3 ст.286 КК України).

Трагічна подія сталася у неділю, 8 червня 2020 року, близько 10 години ранку, на автомобільній дорозі сполученням Овруч-Словечно, поблизу с. Скребеличі Овруцького району.

За даними слідства, водій авто «Mitsubishi Lancer», інспектор одного із слідчих відділень територіального відділення поліції (перебував поза службою), виїжджаючи з другорядної дороги на головну, порушив правила дорожнього руху та не надав переваги автомобілю «ЗАЗ ДЕО», який рухався по головній дорозі.

Унаслідок зіткнення водій, 1996 року народження, та три пасажири автомобіля «ЗАЗ ДЕО», 1969, 1974 і дитина 2018 років народження загинули на місці. Ще одна пасажирка цього автомобіля, 2000 року народження, матір загиблої дитини, та водій «Mitsubishi Lancer» із травмами доставлені до медичного закладу.

Водія автомобіля «Mitsubishi Lancer» затримано у порядку ст. 208 КПК України, також у нього відібрано лабораторні аналізи крові для визначення вмісту алкоголю у крові.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення водію про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Хмельницькому.
Погода, Новости, загрузка...