Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июня 2020, 09:13

Заходи із ліквідації нелегальних АЗС тривають

Керівництво ДПС у Житомирські області прийняли участь у засіданні Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в Житомирській області з питань перевірки законної діяльності автозаправних станцій.

Участь у засіданні прийняли - начальник ГУ ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш, заступника начальника ГУ ДПС у Житомирській області Ігор Завгородній та начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Роман Корнійчук.

На даний час у рамках проведення заходів із ліквідації нелегальних АЗС на Житомирщині здійснено перевірку 253 об’єкти.

Нагадаємо, що в Житомирській області працює «гаряча лінія», де приймають інформацію про функціонування нелегальних автозаправок у своєму населеному пункті. Повідомити про розташування незаконних автозаправних станцій можна за телефоном (0412) 47-46-33.
Погода, Новости, загрузка...