Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:50
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 июня 2020, 10:46

У Новограді-Волинському травми у ДТП отримав мотоцикліст: поліція проводить розслідування

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 червня близько 11:30 по вул. Коростенській у районному центрі. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Попередньо, водій автомобіля «Audi A6», 25-річний житель Ємільчинського району, рухаючись вулицею міста, здійснив зіткнення з мотоциклом «Spark» під керуванням 35-річного жителя Новоград-Волинського району, який рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.

Водночас правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадують: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху, дотримуйтесь дистанції та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні водії двоколісників! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Вирушаючи у дорогу, одягайте захисні шоломи та зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!
Погода, Новости, загрузка...