Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 09:53
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 июня 2020, 12:56

На річці Тетерів виявлено дует браконьєрів

Сьогодні, реалізовуючи завчасно надану інформацію від оперативних підрозділів, прикордонниками Житомирського загону на береговій відмілині річки Тетерів було затримано 2-ох осіб, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддями лову.

Чоловіки за допомогою 3-ох жаберних сіток незаконно виловили майже 50 кг риби різних порід окрім цього, перебуваючи в прикордонні, не мали при собі жодних документів, які б посвідчували їх особистість.

Затримання охоронці кордону провели спільно із співробітниками водної поліції та рибоохоронного патруля на околиці с.Лапутьки, що на Київщині. Зауважмо, що прикордонне відомство відкрите для взаємодії із зацікавленими сторонами з метою дотримання законодавства України та застосування заходів впливу до його порушників.

Наразі на браконьєрів складено адміністративні протоколи за порушення прикордонного режиму та грубого порушення правил рибальства. Також прикордонники до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення за ст.249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». Сітки загальною довжиною 150 м та незаконно добута риба, а саме лини, карасі, лящі, щуки, соми та окуні вилучено встановленим порядком.
Погода, Новости, загрузка...