Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:48
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 июня 2020, 08:03

На Житомирщині поліцейські розшукали підозрюваного у нарузі над десятком могил

Подія сталась у святкові вихідні у Малинському районі. На сільському кладовищі хтось понівечив пам’ятники, хрести та інші ритуальні атрибути на місцях поховань. У безчинстві поліцейські викрили місцевого жителя. Чоловік винуватить у вчиненому спиртне. Триває досудове розслідування.

7 червня до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на цвинтарі у с. Нянівці люди виявили понівечені могили своїх рідних.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділення. Загалом було зафіксовано пошкодження десятка місць поховань: повалені пам’ятники, зігнуті металеві хрести, розбиті портрети померлих і розкидані довкола поховальні вінки та інша атрибутика.

– Під час огляду території кладовища ми виявили речі, які могли належати ймовірному правопорушнику. У ході перевірки з’ясували, що їх власником є 43-річний житель цього ж села. Чоловік ніде не працював, натомість зловживав алкоголем, - розповів начальник Малинського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Підозрюваний свою причетність до вчинення злочину не заперечує, однак чітко пояснити свої дії не може, оскільки, за його ж словами, перебував тієї ночі у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.297 (Наруга над могилою…) КК України.

За вчинене чоловікові може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років
Погода, Новости, загрузка...