Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 ноября 2011, 13:14

Мер Житомира купує "Тойоту Хайлендер" за майже півмільйона гривень із бюджету

Тендер на придбання автомобіля "Toyota Highlander" або його еквівалента за рахунок міського бюджету 24 жовтня оголосив КП "
Компанія "ВіДі Автострада" (Київ) і "Стар-Кар" (Житомир) подали заявки на участь в тендері з продажу автомобіля Toyota Highlander для службових потреб голови Житомирської міської ради Володимира Дебоя. Про це повідомляє "Дзеркало Полісся".

Згідно з документом, ціна пропозиції компанії "ВіДі Автострада" склала 440,8 тис гривень. Ціна пропозиції "Стар-Кар" - 435 тис гривень.

Тендер на придбання автомобіля "Toyota Highlander" або його еквівалента за рахунок міського бюджету 24 жовтня оголосив КП "Управління автомобільних доріг" Житомирської міськради.

У документації конкурсних торгів вказані необхідні технічні характеристики нового автомобіля мера: комплектація Lux, сіро-блакитного або чорного кольору з темним шкіряним салоном, тип двигуна - бензин, об'єм двигуна - не менше 3,5 л, кількість місць - 7, трансмісія - 5АТ, колісні диски 245/55 R19, легкосплавні, екстер'єр - задній спойлер, рейлінги на даху під хром, ручки дверей - хромовані, хромований молдинг заднього бампера.

В оголошенні також зазначена орієнтовна вартість -- 500 тисяч гривень, а ще 100 тисяч -- витрати на оплату реєстрації автомобіля, внески до Пенсійного фонду, придбання номерних знаків та інше.

Нагадаємо, що Житомирська міська рада на сесії 24 жовтня виділив 600 тис гривень "Управлінню автомобільних доріг" на придбання службового автомобіля для голови міськради Володимира Дебоя.

Наразі пан Дебой як службовий автомобіль, використовує автівку "Skoda", яку міськрада орендує у Житомирської обласної держадміністрації. Дебой вважає, що у мера повинен бути безпечний і легальний, а не орендований автомобіль. 22 листопада Державна казначейська служба рекомендувала місцевій владі ретельно зважувати необхідність придбання дорогих автомобілів за кошти бюджету. Служба пояснює, що ця рекомендація пов'язана з появою в пресі інформації про придбання Дебоєм автомобіля вартістю 600 тис гривень через службову необхідність.
За матеріалами: Експрес
Погода, Новости, загрузка...