Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:25
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июня 2020, 09:37

На Житомирщині приватний підприємець підозрюється в умисному ухиленні від сплати податків на суму 4,7 млн грн

Прокуратурою Житомирської області постійно вживаються заходи щодо виявлення кримінальних правопорушень, пов’язаних із ухиленням від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).

Так, у межах процесуального керівництва, прокуратура Житомирської області погодила повідомлення про підозру фізичній особі-підприємцю в умисному ухиленні від сплати податків у великих розмірах, що призвело до ненадходження до державного бюджету коштів на суму 4,7 млн грн.

У понеділок, 22 червня 2020 року, фігуранту провадження вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 212
КК України.

За даними слідства, підприємець, шляхом безпідставного завищення витрат на здійснення господарської діяльності та їх відображення у податковій звітності, занизив чистий оподатковуваний дохід за 2018 рік, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у великих розмірах на загальну суму 4,7 млн грн.

Викрито та задокументовано протиправну господарську діяльність завдяки спільним професійним діям прокуратури Житомирської області та Головного управління ДФС у Житомирській області.

На даний час готуються клопотання щодо застосування запобіжного заходу та інших заходів забезпечення у кримінальному провадженні.
Погода, Новости, загрузка...