Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2020, 08:46

Київською митницею вилучено мішки для пакування дров на 122 тисячі гривень

Київськими митниками виявлено спробу приховати від митного контролю 5,8 тисяч упаковочних мішків, дані про які були відсутні у товаросупровідних документах.

Через митний пост «Житомир» з Польщі на адресу столичного підприємства мали прямувати 107,5 тисяч мішків для пакування дров для розпалки, виготовлених з вторинного поліетилену.

Під час перевірки вантажу митниками було виявлено зайві 5,8 тисяч таких мішків, дані про які не були зазначені в декларації.

Таким чином наявні ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 ст.483 Митного кодексу України (подання митному органу як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо кількості товарів).
Погода, Новости, загрузка...