Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 июня 2020, 09:58

За фактом замаху на вбивство малолітньої дитини у Романівському районі розпочато кримінальне провадження

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою 24.06.2020 внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про замах на вчинення вбивства малолітньої дитини, за ч. 3 ст. 15, п.2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Наразі кримінальне провадження передано до Романівського відділу поліції для проведення досудового розслідування та встановлення причин і обставин скоєння злочину.

За попередніми відомостями, 44-річна жителька Романівського району, забравши із собою 5-річну доньку, пішла з дому, маючи намір вийти разом із дитиною на залізничну колію під час руху потяга.

Однак вчинити такий намір їй перешкодили працівники поліції.

Разом з цим, працівниками відділу поліції перевірка за даним фактом проведена поверхово, без з’ясування усіх обставин справи, та у порушення вимог ч. 1 ст. 214 КПК України, відомості про вказане кримінальне правопорушення протягом 24 годин в ЄРДР не внесено.

Зазначене порушення місцевою прокуратурою виявлене уході перевірки додержання Романівським ВП вимог закону при прийманні, реєстрації, розгляді та вирішенні заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення.

На даний час дитина перебуває у родичів.

Місцевою прокуратурою перед службою у справах дітей Романівської районної адміністрації ініційовано питання про відібрання малолітньої дитини у зв’язку із загрозою життю та здоров’ю.
Погода, Новости, загрузка...