Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 05:46
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июня 2020, 18:09

Завтра у Житомирі проведуть Всеукраїнську акцію «Намалюй життя»

26 червня 2020 року з 10:00 по 13:00 в обласному центрі проведуть Всеукраїнську акцію «Намалюй життя» до Міжнародного дня боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотиків. Про це повідомляє Житомирський обласний центр громадського здоров’я.

Суть акції полягає у зафарбовуванні написів, котрі рекламують інтернет-ресурси, спрямовані на розповсюдження наркотичних речовин на будівлях та парканах міста. Відповідно до проведеного моніторингу, більше 150 подібних написів забруднюють та захаращують місто Житомир.

Мета – привернення уваги громадськості до проблем залежностей, популяризація здорового способу життя та профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.

Де? – м. Житомир, вул. Михайлівська.

Коли? – 26 червня 2020 року о 10.00.

Маршрути руху учасників акції:

І група – вул. Лятошинського, вул. Гоголівська, вул. Хлібна, вул. С. Бендери, вул. Львівська, пров. Житній, вул. Небесної Сотні, вул. Кн. Острозьких, вул. Київська;

ІІ група – вул. Пушкінська, прилеглі території до кінотеатру «Жовтень» та Обласної бібліотеки, вул. Л. Качинського, вул. Рильського, вул. Кафедральна, м-н Соборний, м-н Перемоги;

ІІІ група – вул. Грушевського, прилегла територія до Гімназії №3, вул. Лесі Українки, прилегла територія до Агротехнічного коледжу, вул. Крошенська, зупинка транспорту «вул. Каракульна», вул. Перемоги.

Довідково. 26 червня світова спільнота відзначає день всесвітнього значення – Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотиків.

Дату було засновано у 1987 році Генеральною Асамблеєю ООН на знак вираження своєї рішучості посилювати діяльність і співпрацю для створення міжнародного суспільства, вільного від зловживання наркотиками. Рішення було прийнято 7 грудня 1987 року на основі рекомендації Міжнародної конференції з боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом, яка прийняла всеосяжний план діяльності з боротьби зі зловживанням наркотичними засобами.
Погода, Новости, загрузка...