Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2020, 14:37

Ще дві групи кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники пройшли навчання у Житомирі

Сьогодні підійшло до завершення навчання двох груп кандидатів в прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, організоване Житомирським обласним центром соціальних служб.

Навчання, яке тривало впродовж червня, пройшло в атмосфері зацікавленості, взаєморозуміння та активної взаємодії учасників.

У навчанні взяли участь 9 сімей – кандидати на створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, 4 особи на створення сімей опікунів/піклувальників.

За інформацією Житомирського обласного центру соціальних служб, усього станом на 26.06.2020 проведено ІІІ тури вищезазначених навчань, загальна кількість учасників яких становить 13 сімей на створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та 14 осіб на створення сімей опікунів/піклувальників.

Навчальні курси проводять досвідчені спеціалісти, психологи та консультанти по роботі з дітьми, які опинилися у складній ситуації.

На курсах дотримуються всіх карантинних заходів:

соціальна дистанція;
скринінг температури;
дезінфекція рук.
Погода, Новости, загрузка...