Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июля 2020, 09:53

Прокуратура Житомирщини домоглася у суді конфіскації у дохід держави понад 9 тонн бурштину вартістю 12,5 млн грн

Прокуратурою Житомирської області забезпечено розгляд клопотання щодо спеціальної конфіскації у дохід держави незаконно здобутого бурштину вагою 9,2 тонни, який виявлено та вилучено у ході досудового розслідування кримінального провадження.

Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира від 22.06.2020 клопотання задоволено у повному обсязі та коштовне каміння вагою 9,2 тонни вартістю 12,5 млн грн конфісковано у дохід держави.

Виявили та вилучили незаконно здобутий бурштин у ході слідчих (розшукових) заходів, проведених у межах досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 198 КК України (зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).

За даними слідства, житель Одеської області у домоволодіннях, розташованих в Одеській на Київській областях, зберігав велику кількість бурштину. Зокрема, під час обшуку у його домоволодіннях вилучено 9,2 тонни (292 пакети) нелегально видобутого бурштину.

Відповідно до висновків гемологічних експертиз, вилучене каміння є бурштином, вартість якого становить 12,5 млн грн.
Досудове розслідування проводилося, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, слідчим відділом УСБУ в області, за оперативного супроводу ВБКОЗ УСБУ.
Погода, Новости, загрузка...